Selected: nl

Rondleiding bierbrouwerij

RONDLEIDING

Kom langs in onze brouwerij en zie, ruik en proef hoe onze bieren worden gebrouwen. Maak kennis met ons vakmanschap!
 
Tijdens de rondleiding je het brouwhuis met de ketels, de vergistings- en lagerruimte en de bottelarij. Onze medewerkers vertellen hoe de verschillende bieren tot stand komen en beantwoorden graag al je vragen.
 
Wie weet hoe het gemaakt wordt wil natuurlijk ook weten hoe het smaakt. Na de rondleiding krijg je een proefplankje met vier verschillende speciaalbieren. Uiteraard kun je ook kiezen voor een kop koffie, thee of een glas fris.
 
De kosten voor de rondleiding zijn € 14,50 inclusief proefplankje of twee alcoholvrije consumpties. Voor kinderen tot 5 jaar is deelname gratis, kinderen van 6 t/m 17 mogen voor € 8,50 (excl. drankjes) mee met de rondleiding.

BIER PROEVERIJ (ZONDER RONDLEIDING)

Een rondleiding kun je vooraf reserveren via restaurant@brouwerijhoop.nl en is voor minimaal 2 personen en de maximale groepsgrootte is 15 personen. In het restaurant is het tussen 11:00 en 23:00 uur mogelijk een proefplankje te bestellen met HOOP bieren. Je krijgt dan vier van onze heerlijke bieren geschonken in een proefglas. Graag verrassen wij je met verrassende combinaties van bier en spijs; het is dan ook een aanrader om bij het plankje vier verschillende hapjes 'perfect pairing' bij de proeverij te bestellen. Een proeverij van 4 bieren kost € 9,50 p.p., met bijpassende hapjes € 19,50 p.p.

loopbrug